TINJA

Hei, olen Tinja! Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulle on kertynyt mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen asumispalveluista, sosiaali- ja terveydenhuollon tuntiopettajan tehtävistä sekä kolmannen sektorin järjestötoiminnasta. Työvuosia on kertynyt jo yli 30 vuotta.

Vahvuuteni on löytää vaihtoehtoisia tapoja toimia haastavissakin tilanteissa. Minulle tärkeää on ihmisen yksilöllinen kohtaaminen ja jokaisen elämäntilanteen näkeminen arvokkaana ja omanlaisena.

Luonteessani näkyy sinnikkyys, avoimuus ja iloisuus. Harrastukseni liittyvät luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn.

EILA

Olen Eila, koulutukseltani nuorisotyöntekijä ja kasvatustieteen maisteri. Lisäkoulutusta minulla on kertynyt mm. moniammatillisen perhetyön, päihdetyön, sosiaalityön ja mielenterveyden alalta. Työkokemusta minulla on kaiken ikäisten kanssa toimimisesta, mutta erityisen tuttua minulle on nuorten aikuisten tukitoiminta ja tukiasuminen.

Luonteeltani olen arjen asioiden positiivinen ratkoja ja se näkyy myös työotteessani. Yhteisen tekemisen lomassa on helppo jutella ja se vie asioita yleensä eteenpäin. Minulle on tärkeää ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen.

Harrastuksiini kuuluu ennen kaikkea veneily. Talvella opiskellaan uutta ja valmistaudutaan tulevaan purjehduskauteen.

SANNI

Olen Sanni ja ammatiltani sosionomi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten mielenterveydestä ja hyvinvoinnista. Olen työskennellyt erilaisista mielenterveys-ja päihdeongelmista kärsivien ihmisten kanssa jo useamman vuoden useissa sosiaalialan työpaikoissa.

Ammatillinen kiinnostuksen kohteeni on auttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria ja aikuisia elämän hallinnassa sekä löytämään arkeen mielekästä tekemistä. Hyödynnän työskennellessäni mielelläni erilaisia toiminnallisia menetelmiä.  Vapaa-ajalla tykkään itse musiikista, juoksemisesta ja läheisten kanssa kiireettömästä olemisesta.

Minna ratkaisupiste

MINNA

Moi, olen Minna! Koulutukseltani olen toimintaterapeutti ja työskennellyt jo parinkymmenen vuoden ajan aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa. Erityisosaamistani on kuntouttava ryhmätoiminta kaikissa muodoissaan, mutta kokemusta on kertynyt paljon ylipäätään toiminnallisesta ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Työssäni haluan kohdata sen ainutlaatuisen yksilön kaikkine vahvuuksineen, elämässä eteen tulleiden haasteiden takaa. Olen kiinnostunut ihmisen tarinasta ja haluan lähteä kuljettamaan sitä yhdessä kohti uusia mahdollisuuksia. Minulle tärkeää on innostuksen, toivon ja merkityksen löytäminen. Vahvuutenani on luovien menetelmien käyttäminen osana työskentelyä.

Vapaa-ajallani harrastan piirtämistä ja maalaamista, mökkeilen ja liikun paljon. Luonto on minulle tärkeä osa rentoutumista.

Ratkaisupiste ville.

VILLE

Moi! Olen Ville. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulla on päihdehuollon asumispalveluista, lastensuojelusta sekä tukihenkilötoiminnasta. Myös kolmannen sektorin avustustyössä olen harrastuspohjalta mukana.

Olen vilkas ja sosiaalinen luonne. Osaan myös kuunnella, mitä toisella on sanottavaa ja etsiä yhdessä niitä arjen pieniä kultahippuja, jotka auttavat jaksamaan silloinkin, kun on hankalampaa.

Vapaa-ajallani harrastan mökkeilyä, pyöräilyä ja patikointia. Kaikki Suomen historiaan liittyvä kirjallisuus on sekin mieluista.