TINJA

Hei, olen Tinja! Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulle on kertynyt mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen asumispalveluista, sosiaali- ja terveydenhuollon tuntiopettajan tehtävistä sekä kolmannen sektorin järjestötoiminnasta. Työvuosia on kertynyt jo yli 30 vuotta.

Vahvuuteni on löytää vaihtoehtoisia tapoja toimia haastavissakin tilanteissa. Minulle tärkeää on ihmisen yksilöllinen kohtaaminen ja jokaisen elämäntilanteen näkeminen arvokkaana ja omanlaisena.

Luonteessani näkyy sinnikkyys, avoimuus ja iloisuus. Harrastukseni liittyvät luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn.

EILA

Olen Eila, koulutukseltani nuorisotyöntekijä ja kasvatustieteen maisteri. Lisäkoulutusta minulla on kertynyt mm. moniammatillisen perhetyön, päihdetyön, sosiaalityön ja mielenterveyden alalta. Työkokemusta minulla on kaiken ikäisten kanssa toimimisesta, mutta erityisen tuttua minulle on nuorten aikuisten tukitoiminta ja tukiasuminen.

Luonteeltani olen arjen asioiden positiivinen ratkoja ja se näkyy myös työotteessani. Yhteisen tekemisen lomassa on helppo jutella ja se vie asioita yleensä eteenpäin. Minulle on tärkeää ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen.

Harrastuksiini kuuluu ennen kaikkea veneily. Talvella opiskellaan uutta ja valmistaudutaan tulevaan purjehduskauteen.

SANNI

Olen Sanni ja valmistun pian sosionomiksi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten mielenterveydestä ja hyvinvoinnista. Olen työskennellyt erilaisista mielenterveys-ja päihdeongelmista kärsivien ihmisten kanssa jo useamman vuoden useissa sosiaalialan työpaikoissa.

Ammatillinen kiinnostuksen kohteeni on auttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria ja aikuisia elämän hallinnassa sekä löytämään arkeen mielekästä tekemistä. Hyödynnän työskennellessäni mielelläni erilaisia toiminnallisia menetelmiä.  Vapaa-ajalla tykkään itse musiikista, juoksemisesta ja läheisten kanssa kiireettömästä olemisesta.