TINJA

Hei, olen Tinja! Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulle on kertynyt mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen asumispalveluista, sosiaali- ja terveydenhuollon tuntiopettajan tehtävistä sekä kolmannen sektorin järjestötoiminnasta. Työvuosia on kertynyt jo yli 30 vuotta.

Vahvuuteni on löytää vaihtoehtoisia tapoja toimia haastavissakin tilanteissa. Minulle tärkeää on ihmisen yksilöllinen kohtaaminen ja jokaisen elämäntilanteen näkeminen arvokkaana ja omanlaisena.

Luonteessani näkyy sinnikkyys, avoimuus ja iloisuus. Harrastukseni liittyvät luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn.

SANNI

Olen Sanni ja valmistun pian sosionomiksi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten mielenterveydestä ja hyvinvoinnista. Olen työskennellyt erilaisista mielenterveys-ja päihdeongelmista kärsivien ihmisten kanssa jo useamman vuoden useissa sosiaalialan työpaikoissa.

Ammatillinen kiinnostuksen kohteeni on auttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria ja aikuisia elämän hallinnassa sekä löytämään arkeen mielekästä tekemistä. Hyödynnän työskennellessäni mielelläni erilaisia toiminnallisia menetelmiä.  Vapaa-ajalla tykkään itse musiikista, juoksemisesta ja läheisten kanssa kiireettömästä olemisesta.