Alta voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Ratkaisupisteen asiakkaana olemisesta.

”NUOTTI-valmennus helpotti ja selkeytti paluutani normaalimpaan arkeen pitkäaikaiselta sairausjaksoltani. NUOTTI-valmentajani Anni myötäeli monia vaikeita hetkiäni ja antoi tarvittavaa rohkeutta ja rohkaisua etsiä uutta suuntaa elämääni. Kiitos Annille kannustuksesta, vaihtoehtojen havainnoimisesta ja jatkuvasta tuesta ja tsemppaamisesta valmennusjaksoni aikana!”

”Sain Annilta konkreettista tukea ja apua esimerkiksi elämänhallintaan ja koulunkäyntiin liittyvissä haasteissa. Tärkein anti oli kuitenkin luottamuksellinen, voimaannuttava valmentaja-valmennettava -suhde joka tarjosi määritettyihin tavoitteisiin pääsyn lisäksi paljon muutakin.”

”Tukihenkilön asiakkaana olen saanut lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, sekä kokea mukavia jutteluhetkiä kahvikupposen että käsitöiden lomassa. On ollut mielenkiintoista kokeilla erilaisia tehtäviä ja aktiviteetteja.”

”On ollut omanverran hyödyllinen. Me olemme puhuneet suomen kieltä, keskustelleet paljon. Kävimme ulkona ja tuli parempi olo. Olen kiitollinen.”

”Nuotti-valmennus auttaa pysymään arjessa kiinni vaikeampinakin aikoina.”

”Ei mulla ole koskaan ollut asiat näin hyvin…”

Tästä voit lukea Turun Sanomien artikkelin Annin NUOTTI-valmennuksesta.

Löydät meidät myös Facebookista
www.facebook.com/ratkaisupiste

ja Instagramista
www.instagram.com/ratkaisupiste